tio i fyra… och “enkla” skruvmejslar

hej alla!

tänkte jag också skulle försöka mig på de här blogg fenomenet.

tio i fyra lördag/söndag natt ringer min mobil… T står det på displayen, jag svarar inte och hann tyvärr inte trycka bort honom. efter signalerna gått fram och han gett upp ser jag att det även kommit ett sms “är du vaken?” två minuter senare ringer han igen svarar inte denna gången heller. men kan inte förneka att jag blir lite nyfiken på vad han vill, men så kommer verkligheten ifatt mig och inser att det är faktiskt T som ringt… jag har låtiti mig luras tidigare, inte en gång till… tio i fyra. det är värre än kvart i två. vid tio i fyra han han hunnit försöka och misslyckas inte bara på krogen utan även i kön till både pizzerian, grillen och efterfesten…

Vad tar han mig för?

från det ena till det andra. jag jobbar på en ganska mansdominerad arbetsplats. kännde mig rätt stolt idag när vi för att komma åt med våra mätinstrument var tvungna att lossa en plåt. denna plåt satt fast med ett antal korta skruvar så när vi begav oss till verktygs hyllan letade jag fram en vanlig skruvmejsel medans mina manliga arbetskollegor skaffade fram den tyngsta och största skiftnycklen och en slägga. vem tror ni lyckades få bort plåten? 

vad är det som lockar så med stora tungaverktyg och maskiner som kan krossa och ha sönder andra saker?

en nära kompis till mig som råkar vara av manligt kön skulle sagt att det är så det är, och att jag som enkel kvinna inte förstår sig på en sådan fulländad manlig njutning… =) aja det är väl bara att acceptera och gå vidare lite gran som när datorn inte fungerar, det är ingen mening men att ens försöka förstå. men det är viktigt att samtidigt vara medveten om att jag som “enkel” kvinna faktiskt var den som tillslut fick loss plåten med hjälp av en “enkel” skruvmejsel. =)

Advertisements

1 Comment »

  1. sandra Said:

    Go Amanda!


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: